+31 (0)23 555 3185 info@networknetherlands.com

Over Network Netherlands

Een werknemer naar Nederland halen lijkt zo eenvoudig. Bij aankomst in Nederland wordt de belangrijkste uitdaging van werken met een expat echter snel duidelijk: verhuizen is één ding, maar je leven inrichten in een ander land vergt veel (voor)werk, tijd en inspanning. Network Netherlands weet als geen ander dat de begeleiding van procedures en de gang langs officiële instanties een bijzonder arbeidsintensieve klus is. Dit wordt vaak door de bedrijven en expats onderschat.

Network Netherlands kent de weg in immigratieland. Wanneer u ons inschakelt, kunnen wij dit proces helemaal (of gedeeltelijk) van u en uw expat overnemen. Dat heeft twee duidelijke voordelen.  U kunt snel en zonder stress uw nieuwe werknemer inzetten. En de expat kan zich zonder oponthoud richten op zijn nieuwe werk en leven in Nederland.

Ons bedrijf staat voor:

  • professionaliteit
  • persoonlijke aandacht voor zowel bedrijven als expats
  • persoonlijke begeleiding gedurende het gehele immigratieproces
  • betrouwbaar partnership; al meer dan 20 jaar
  • kennis van zaken
  • open communicatie/korte lijnen
  • 24/7 uur bereikbaarheid
  • langdurige klantrelaties
Network Netherlands heeft alle dienstverlening voor expats onder één dak.

Of het nu gaat om een werkvergunning, verhuizing, ziektekostenverzekering, Nederlandse les of huisvesting, teveel om op te noemen: Network Netherlands regelt het voor u!

 

Lees hieronder meer over ons team en onze werkwijze.

Ons team

Frans Wesserlo (eerste van links)

Financieel Directeur

Frans is naast financieel directeur ook onze specialist op het gebied van huisvesting. Hij is onderhandelaar pur sang en krijgt de beste deals voor elkaar. Wilt u de immigratie van uw expat(s) vlekkeloos laten verlopen? Frans zoekt voor u de meest geschikte locatie voor de beste prijs.

Monique Koetsveld (tweede van links)

Senior Expatconsultant

Monique is een mensgericht, sociaal en creatief persoon. Door haar oplossingsgerichtheid zorgt zij ervoor dat alle procedures efficiënt en effectief verlopen. Zij doet er alles aan dat uw expats zich binnen afzienbare tijd comfortabel voelen. Monique helpt ze snel een aangename plek te veroveren binnen de Nederlandse maatschappij. Zoals ze zelf zegt: “I love my job.”

Monique van Bergen (midden)

Immigration director

Immigration director Monique is gepokt en gemazeld binnen diverse functies bij de overheid, zoals bij de IND, de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Die kennis heeft zij gebundeld bij de oprichting van Network Netherlands. Door haar enorme passie en kennis op het gebied van immigratie, weet zij wegen te bewandelen die voor anderen onbekend zijn. “She doesn’t take no for an answer!”
Onze werkwijze

Aankomst nieuwe medewerker
Binnen 4 weken na indiening van de aanvraag bij de IND kan uw medewerker vertrekken naar Nederland. Komt hij aan onder kantoortijd, dan halen wij hem op van het vliegveld en brengen hem naar het appartement. Of als dat nog niet voorhanden is, naar zijn hotel. Onze expatconsultants begeleiden hem persoonlijk naar de afspraken bij de Nederlandse autoriteiten. Binnen één dag krijgt uw werknemer zijn/haar werk- en verblijfsvergunning en BSN-nummer en vindt registratie bij de gemeente plaats. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw medewerker nog diezelfde dag een bankrekening heeft geopend. Om nog meer over Nederland te weten te komen, ontvangt hij van ons het leuke informatieve Engelstalige Holland Handboek, waarin alle typisch Nederlandse zaken staan vermeld.

De immigratieafhandeling van uw expat(s) is een tijdrovende kwestie, waarbij de hulp van een professional een enorme lastenverlichting kan zijn. Network Netherlands neemt u graag die last uit handen. Als werkgever bepaalt u zelf welke ondersteuning voor uw nieuwe werknemer en zijn gezin gewenst is.

Flexibele servicepakketten
Network Netherlands werkt met flexibele servicepakketten.  U stelt zelf, in samenwerking met ons, het gewenste immigratiepakket samen en wij stellen daar een vastgestelde prijs tegenover. Zo heeft u vooraf duidelijk inzicht in de kosten van een immigratietraject.
 

Immigratietraject
Na het ondertekenen van de opdracht benaderen wij uw buitenlandse werknemer. Na dit gesprek zetten wij voor u en uw medewerker het te doorlopen immigratietraject overzichtelijk op papier. Wij informeren u beiden over de benodigde documenten en te volgen procedures.  Na ontvangst van deze documenten wordt de aanvraag digitaal (snelle verwerking ) naar de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) gestuurd.

 

Wilt u meer weten?