+31 (0)23 555 3185 info@networknetherlands.com

Nederlandse les en cultuurtraining

Als je wilt inburgeren in Nederland, is het van belang om onze taal en cultuur snel te leren kennen. Kinderen leren de taal spelenderwijs op school en van hun vriendjes. Ook voor uw werknemer is het van belang om snel de Nederlandse taal te leren spreken. Network Netherlands werkt daarom nauw samen met een erkend taleninstituut en biedt verschillende trainingen aan.

Digitaal les
Werknemers die al vóór hun komst naar Nederland aan de slag willen om de Nederlandse taal te leren, kunnen wij digitale taallessen aanbieden.

Taalles op maat
We starten liefst zo snel mogelijk met taallessen.  De intake en taaltraining kunnen ook plaatsvinden in het expat servicecenter van Network Netherlands in Hoofddorp. Om het maximale uit de lessen te kunnen halen, zal er altijd rekening worden gehouden met vooropleiding, taalniveau en beschikbare tijd. De lessen worden zowel overdag als ‘s avonds gegeven.

Wij bieden diverse Nederlandse taaltrainingen aan:

  • Praktisch Nederlands
  • NT 2 staatsexamen
  • Inburgering

Cultuur
Zoals u weet heeft elk land zijn cultuur en gebruiken.

Om de werknemer zo snel mogelijk te laten integreren in onze samenleving, is het bijzonder leuk én zinvol om een Nederlandse cultuurtraining te volgen. Een op maat gemaakte training voor expats en hun gezinsleden bevat het volgende:

  • Een overzicht van de geschiedenis en cultuur van Nederland.
  • Een introductie in de Nederlandse sociale en zakelijke gewoonten.
  • Informatie over de Nederlandse wet- en regelgeving.

Wilt u meer weten?